Himalaya Hrvatska na facebooku Himalaya Hrvatska na youtubeu  

Proizvodi

Izjava o zaštiti privatnosti

Mi u tvrtci Lictor d.o.o. vodimo računa o pravu na privatnost svake osobe. Naša veza s Vama nam je jako važna te predstavlja samu bit našeg imena i ugleda.

Shvaćamo važnost koju pridajete privatnosti i sigurnosti Vaših osobnih podataka ili podataka o Vašem računu. Prema njima se odnosimo i postupamo kao s "osobnim podacima". Zadržavamo pravo otkrivanja ili davanja osobnih podataka u ograničenom broju okolnosti, kad vjerujemo kako je odavanje tih podataka "u dobroj vjeri" zahtijevano od strane zakona, u suradnji s regulatorima ili službama za provođenje zakona ili u situacijama kada treba zaštititi naša prava ili imovinu.

Osobne podatke koristimo u skladu s namjenom za koju smo ih prvobitno i zahtijevali. Na primjer, podatke koje ste nam dali koristit ćemo za obradu Vašeg zahtjeva i transakcija kako bismo Vas dodatno obavijestili o proizvodima ili uslugama ili kako bismo ocijenili Vaše financijsko stanje. Kako bi to mogli uraditi, Vaše podatke podijelit ćemo s prodajnim osobljem ili poslovnim partnerima. Ograničavamo prikupljanje i uporabu osobnih podataka samo na najnužnije, potrebno za obavljanje našeg poslovanja ili kako bismo Vam omogućili vrhunsku uslugu. Ovo može uključivati davanje savjeta vezano za naše proizvode ili usluge te one naših poslovnih partnera, kao i druge mogućnosti za koje vjerujemo kako bi Vas mogle zanimati. Kako bismo Vam pružali što bolje usluge, možda ćemo kombinirati podatke koje ste nam Vi dali putem internetskih stranica s onima dobivenim putem drugih izvora.

Prilikom dijeljenja osobnih podataka s prodajnim osobljem ili poslovnim partnerima, osobne podatke štitimo putem restriktivnog ugovora o povjerljivosti podataka. Tvrtke koje angažiramo za usluge podrške ili kao prodajno osoblje moraju prihvatiti naše standarde o zaštiti privatnosti. Poslovna politika tvrtke Lictor d.o.o. zahtijeva od zaposlenika koji imaju pristup povjerljivim podacima kupaca da iste ne koriste ili ne otkrivaju za druge svrhe osim poslovnih. Od svih zaposlenika se zahtjeva čuvanje privatnosti tih podataka, kao što je to naznačeno u ugovorima o povjerljivosti podatka koje su potpisali s tvrtkom Lictor d.o.o. Ponekad, možda ćemo pomoći tvrtci koja nije poslovni partner tvrtke Lictor d.o.o. tako što ćemo njene proizvode ili usluge ponuditi Vama. U takvim prilikama, marketinški materijali sadržavat će i upute kako možete zatražiti ne primanje takvih informacija u budućnosti. U svim slučajevima, Vaši osobni podatci zaštićeni su restriktivnim ugovorom o povjerljivosti podataka. Ne dozvoljavamo tvrtkama koje nisu naši poslovni partneri zadržavanje Vaših osobnih podataka duže no što je to potrebno kako bi Vam ponudili proizvode, usluge ili informacije, osim u slučaju kada nam Vi izričito date dozvolu za to.

I dalje se nastavljamo truditi zaštititi Vaše osobne podatke te ih održavati točnima i ažurnima. Ukoliko primijetite grešku u Vašim osobnim podacima ili trebate nešto izmijeniti, molimo kontaktirajte nas i mi ćemo odmah ažurirati Vaše podatke. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili dvojbe, molimo kontaktirajte nas putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.